Arkitekter og konsulenter

ISO 9001-sertifisert

Heras er et ISO 9001-sertifisert foretak, anerkjent av sine kunder som et premium varemerke innenfor områdesikring. Vi etterstreber en kontinuerlig forbedring i våre prosesser og jobber hele tiden med å forbedre leveranser av beskyttelse

 

CAD. Gir liv til dine idéer

Når kundens ønsker og spesifikasjoner har blitt definert, vil våre rådgiver starte prosessen med å designe en løsning tilpasset kundekrav. Vi sikrer at løsningen er tilpasset gjeldende krav og standarder, samt at løsningen som tilbys er kostnadseffektiv.

Vi kan levere løsninger som er standardiserte, men tilbyr også leveranser på spesialmål. Dette kan være kundetilpassede farger eller høyder på gjerder og porter som skal tilpasses lokasjoner hvor dette er nødvendig.

Ent bedrift du kan stole på

Heras er anerkjent av en rekke bransjeorganisasjoner. Medlemskapet og sertifiseringen til hvert av disse organene gjenspeiler vår forpliktelse til å tilby en utmerket service og gjør også Heras til et selskap du kan stole på. Vi tilbyr:

  • Bred erfaring
  • Bransjekunnskap
  • Høysikkerhetsløsninger
  • Kundetilpassede produkter og løsninger
  • Kostnadseffektive systemer
  • Sikkerhetsløsninger for alle typer steder, områder og budsjetter
  • Lite vedlikehold og lang levetid
  • Utmerket kundeservice

Heras er en bedrift du kan stole på, vi leverer og holder det vi lover.

Heras Sikkerhetsmodell

Vår sikkerhetsmodell sikrer at vi på en smidig måte kombinere de mest effektive tiltakene samme med våre kunder.

Ved å analysere mulige scenarier, kan vi bruke Heras sikkerhetsmodell til å skreddersy løsninger som er tilpasset området som skal sikres. Modellen gir klare anbefalinger på hva slags sikkerhetstiltak som bør iverksettes.

Basert på disse anbefalinger presenterer vi en handlingsplan for hvordan implementering kan gjennomføres.

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Områdesbeskyttelse er en utfordring for alle bedrifter. Det medfører alltid et visst antall trinn. Disse beskrives her. Av Heras får du rådgivning.

Ved hjelp av Heras Sikkerhetsmodell vurderer vi først trusselen og hvilke verdifulle eiendeler du vil beskytte. Deretter beskriver vi scenariene som er relevante for din bedrift. Etter å ha fullført risikoanalysen, vurderer vi sammen hvordan disse scenariene kan forhindres med en tidslinjeanalyse. Til slutt velger vi hvilke skritt du kan ta for å ha riktig sikkerhet for virksomheten din. Ved å følge disse trinnene hjelper vi selskaper i forskjellige bransjer med å ta sikkerheten til et høyere nivå. Selvfølgelig vil vi også hjelpe deg med dette.

Vil du vite mer om vår tilnærming?
Registrer deg for en kostnadsfri konsultasjon med en av våre eksperter.