Arkitekter og konsulenter

Heras er et ISO 9001-sertifisert foretak, et europeisk premiumvaremerke innenfor områdesbeskyttelse. Vi streber stadig etter å forbedre leveransen av beskyttelsessystemer og våre tjenester av høy kvalitet, samt å styrke vår markedsledende posisjon i hele Europa.

Vi forstår behovet for å gjøre din opplevelse hos oss så enkel og effektiv som mulig, hvert trinn på veien. Vårt erfarne team gir de beste råd om produkter, har bransjekunnskap og gir deg kostnadseffektive løsninger slik at du kan lene deg tilbake, føle deg trygg og være fornøyd.

Med lang erfaring i en rekke prosjekter kan vi levere ideelle gjerdesystemer for forskjellige budsjetter og med forskjellige løsninger.

Vi er veldig stolte over leveringssikkerheten vår og gjør alt for at prosjektene blir levert i tide og innenfor budsjett. Vi leverer når vi sier at vi skal levere.

Vi streber etter å forenkle prosessen i så høy grad som mulig. Derfor har vi lett tilgjengelige støttedokumenter for nedlasting med et enkelt klikk. Tilgjengelige dokumenter kan være produktblader, brosjyrer, manualer, installasjonshåndbøker og CAD-tegninger. Disse finner man igjen under respektive produkt.

Hvis du ønsker ytterligere dokumentasjon hjelper vi gjerne til.

Alle våre løsninger er basert på Heras Sikkerhetsmodell. Vår modell kombinerer de mest effektive beskyttelsestrategiene og skaper en pålitelig og praktisk sikkerhetsløsning for alle områdetyper.

CAD. Gir liv til dine idéer

Når dine ønsker og spesifikasjoner er mottatt av vårt erfarne team, vil de starte prosessen med å designe gjerdet eller porten din ned til minste detalj. De sikrer også at spesifikasjonene, gjeldende regler og standarder følges, og at designet er egnet for formålet og lett å installere.

Vårt svenske produksjonsanlegg ligger i Ystad.  Der designer og produserer våre eksperter tilpassede prosjekter der standardprodukter og dimensjoner ikke oppfyller kundens krav og ønsker. På det samme stedet har vi også vårt pulverlakkeringsanlegg.

Ent bedrift du kan stole på

Heras er anerkjent av en rekke bransjeorganisasjioner. Medlemskapet og sertifiseringen til hvert av disse organene gjenspeiler vår forpliktelse til å tilby en utmerket service og gjør også Heras til et selskap du kan stole på. Vi tilbyr:

  • Bred erfaring
  • Bransjekunnskap
  • Høysikkerhetsløsninger
  • Kundetilpassede produkter og løsninger
  • Kostnadseffektive systemer
  • Sikkerhetsløsninger for alle typer steder, områder og budsjetter
  • Lite vedlikehold og lang levetid
  • Utmerket kundeservice

Heras er en bedrift du kan stole på, vi leverer og holder det vi lover.

Heras Sikkerhetsmodell

Vår sikkerhetsmodell sikrer at de mest effektive beskyttelsesstrategiene kombineres og danner en pålitelig, praktisk sikkerhetsløsning for alle applikasjoner.

Ved å vurdere ulike mulige scenarier i fellesskap, kan modellen vår brukes til å komme frem til det relevante sikkerhetsnivået som søkes for hvert aspekt av områdets sikkerhetssystem. Deretter foreslår vi de riktige produktene for å oppnå det relevante sikkerhetsnivået. Det betyr også at vi kan tilby en skreddersydd og integrert løsning for hvert spesifikke behov til kundene våre.

Basert på disse kravene og behovene, kan vi bli enige om en handlingsplan for å implementere sikkerhetsforslaget sammen med deg og alle våre erfarne ansatte i teamet vårt.

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Områdesbeskyttelse er en utfordring for alle bedrifter. Det medfører alltid et visst antall trinn. Disse beskrives her. Av Heras får du rådgivning.

Ved hjelp av Heras Sikkerhetsmodell vurderer vi først trusselen og hvilke verdifulle eiendeler du vil beskytte. Deretter beskriver vi scenariene som er relevante for din bedrift. Etter å ha fullført risikoanalysen, vurderer vi sammen hvordan disse scenariene kan forhindres med en tidslinjeanalyse. Til slutt velger vi hvilke skritt du kan ta for å ha riktig sikkerhet for virksomheten din. Ved å følge disse trinnene hjelper vi selskaper i forskjellige bransjer med å ta sikkerheten til et høyere nivå. Selvfølgelig vil vi også hjelpe deg med dette.

Vil du vite mer om vår tilnærming?
Registrer deg for en kostnadsfri konsultasjon med en av våre eksperter.