Konsern & Historie

Konserntilhørighet & Historie

Heras i Sverige ble grunnlagt i 1990, men gikk da under navnet Tuvan-stengsel. I mars 2007 ble virksomheten solgt til det børsnoterte irlandske konsernet CRH plc. og inngikk i virksomhetsområdet for områdesbeskyttelse, ”Fencing & Security”.I dag inngår Heras AB i PERIMETER PROTECTION GROUP som er eid av Equistone Partners Europé siden 24. juli 2019.

Kombinasjonen av den lille virksomheten, som på relativt få år har vokst til en større aktør innenfor områdesbeskyttelse og adgangskontroll, og et internasjonalt konsern med stor erfaring og økonomisk styrke, gjør at Heras fremover vil være i stand til å kunne betjene både nåværende og nye kunder med et bredere sortiment av produkter og systemer.

Bedriften har i dag fem salgskontor rundt om i Sverige, samt produksjonslokaler i Ystad. Vi er omtrent 100 erfarne medarbeidere og er størst innen områdesbeskyttelse på det svenske markedet når det kommer til omsetning.

HERAS er en respektert kvalitetsleverandør, med egen produktutvikling og produksjon. Foruten å tilby en totalbredde i sortimentet for områdesbeskyttelse og adgangskontroll, har vi skapt en fleksibel og kundeorientert organisasjon, som vil gjøre sitt beste for å imøekomme kundenes ønsker. Sammen med kundene våre utvikler vi stadig nye spesialtilpassede løsninger. Partnerskap er ikke fremmed for oss.

Nøkkelord for oss hos Heras er TILLIT og RESPEKT.