Konsern & Historie

Konserntilhørighet & Historie

Heras i Norge blev etablert i 2007, som ett datterselskap av det børsnoterte internasjionale konsernet CRH plc. og inngikk i virksomhetsområdet for områdesbeskyttelse, ”Fencing & Security”. I dag inngår Heras i PERIMETER PROTECTION GROUP som er eid av Equistone Partners Europé siden 24. juli 2019.

Kombinasjonen av den lille virksomheten, som på relativt få år har vokst til en større aktør innenfor områdesbeskyttelse og adgangskontroll, og et internasjonalt konsern med stor erfaring og økonomisk styrke, gjør at Heras fremover vil være i stand til å kunne betjene både nåværende og nye kunder med et bredere sortiment av produkter og systemer.

HERAS er en respektert kvalitetsleverandør, med egen produktutvikling og produksjon. Foruten å tilby en totalbredde i sortimentet for områdesbeskyttelse og adgangskontroll, har vi skapt en fleksibel og kundeorientert organisasjon, som vil gjøre sitt beste for å imøekomme kundenes ønsker. Sammen med kundene våre utvikler vi stadig nye spesialtilpassede løsninger. Partnerskap er ikke fremmed for oss.