Team Jumbo-Visma holder fokus på toppidrett med god sikring av stedet

Team Jumbo-Vismas nye Service Course i Den Bosch huser alle syklene, bussene og alt utstyret teamets toppryttere trenger for å være blant de beste i verden. Heras hjalp det nederlandske toppidrettsteamet med å sikre eiendommen og samtidig beholde den åpne atmosfæren. 

Heras sikret Team Jumbo-Vismas eiendom med en 18 meter lang skyveport, barrierer, bærekraftig produsert gjerde og svingporter. Med disse tiltakene holder Team Jumbo-Visma uvedkommende ute, oppfyller strenge forsikringskrav og kan gi besøkende en hyggelig velkomst.  

Utfordringen 

Team Jumbo-Visma er det ultimate nederlandske toppidrettsteamet med et profesjonelt sykkel- og skøyteteam. Både sykkelryttere og skøyteløpere driver idrett på toppnivå og konkurrerer hele tiden om de mest prestisjetunge prisene. Siden november 2021 har teamets hovedkontor, den såkalte Service Course, holdt til i en ny bygning i Den Bosch. «Vi er svært stolte av den», sier daglig leder Richard Plugge. «Det er et fint kontor der vi kan gjøre arbeidet vårt, og vi har et flott miljø der vi kan motta fans og besøkende. Den viktigste delen av Service Course er lageret og verkstedet. Der jobber vi hele tiden på de mer enn 250 syklene til utøverne. Vi lagrer også alle bussene og annet materiell der i påvente av neste løp.»  

Alle disse syklene, bussene og alt materiellet til sammen er helt uvurderlig. «Naturligvis er de dyre, men for oss ligger verdien mer i det sportslige: Uten alle disse tingene kan ikke rytterne våre delta i løp», sier Plugge. «Det er derfor svært viktig at alle ressursene våre er sikre, og at ingen uvedkommende personer kan få tilgang til dem. Dette starter med god sikkerhet på området vårt.»  

Slik gikk vi frem 

Da Team Jumbo-Visma ville bygge en filial i Den Bosch, så de etter alle slags partnere som kunne hjelp dem. «Når det gjelder utvendig sikkerhet, tok vi kontakt med Heras», sier Marcel Kruithof, sjef for Service Course hos Team Jumbo-Visma. «Sammen foretok vi en grundig gjennomgang av ønskene våre i noen møter. Det var viktig for oss at alt var så sikkert som mulig, men at vi samtidig kunne fortsette å gjøre jobben vår. Vi ville også at fronten på bygningen skulle være åpen slik at fans og besøkende kunne føle seg velkommen.»  

Noe annet som var viktig for Team Jumbo-Visma, var å sikre fem store overliggende dører som førte til verkstedet. Kruithof: «Disse rulledørene gir direkte tilgang til verkstedet vårt, så ingen kan bare spasere rett inn der. Samtidig vil man gjerne ha verkstedet lett tilgjengelig for de ansatte. Så Heras måtte finne en egnet løsning på dette.»

Sammen med de involverte partene skulle Heras finne den beste måten å sikre stedet på. «Forsikringsselskapet satte alle slags strenge krav til sikkerheten for stedet», fortsetter Kruithof. «Ideelt sett ville de helst hatt et meterhøyt gjerde rundt eiendommen, men det ville gått på bekostning av det åpne utseendet vårt. Heldigvis var Heras helt oppdatert med tanke på alle forsikringskravene, slik at de visste nøyaktig hvordan de skulle innfri våre ønsker og samtidig gjøre forsikringsselskapet fornøyd. Dette resulterte raskt i en konkret sikkerhetsplan.» 

Løsningen 

Stedet til Team Jumbo-Visma er nå utstyrt med svingporter, barrierer og et bærekraftig produsert lavt gjerde på siden for besøkende. En enkel skyveport med fri passasje på ca. 18 meter beskytter de overliggende dørene. Verkstedet har også innvendig sikkerhet. «Det tok en stund før skyveporten kom», forklarer daglig leder Plugge. «Heras fortalte meg at det er den lengste skyveporten de leverer, og at den måtte komme fra Frankrike. Nå har vi en imponerende port som beskytter det viktige verkstedet og lageret vårt mot uvedkommende personer.» 

Både Plugge og Kruithof, som er sjef for Service Course, er positive til samarbeidet med Heras. «Vi er veldig fornøyde med Heras som partner», sier Kruithof. «Kommunikasjonen foregår i en hyggelig tone, og materiellet vårt er sikret, og det er det som tross alt teller. Heras fortsetter også å tenke sammen med oss. Nå som vi for eksempel har arbeidet i bygningen en stund, viser det seg at de ansatte bruker andre gangveier fra parkeringsplassen enn de som var angitt på planen. Det er derfor Heras foreslo å anlegge flere gangveier for å gjøre det lettere for mekanikerne å få tilgang til verkstedet. 

Daglig leder Richard Plugge tilføyer: «Vi er eksperter på sykkel- og skøyteløp, og vi jobber for å nå toppresultater hver eneste dag», sier han. «Vi må kunne konsentrere oss helt og fullt om det. Derfor foretrekker vi å jobbe med partnere som også har den samme mentaliteten som toppidrettsutøvere, og som gjør at vi kan holde fokus på det sportslige. Heras er nettopp en slik partner. De har vist seg å være eksperter på stedlig sikkerhet. Så vi kunne ikke ha fått en bedre partner når det gjelder sikkerhet.»

«Heras har vist seg å være eksperter på stedlig sikkerhet. Vi kunne ikke ha fått en bedre partner når det gjelder sikkerhet.» 

– Richard Plugge, daglig leder, Team Jumbo-Visma 

 

Mer informasjon

Trenger du råd og support til områdebeskyttelsen din? Be om en kostnadsfri konsultasjon med en av våre eksperter.