Heras kjøper opp den danske gjerde- og sikkerhetsspesialisten SER Hegn

Heras kjøper den danske gjerde- og sikkerhetsspesialisten SER Hegn for å bli en ledende aktør for områdebeskyttelse i Norden.

Heras Group har blitt enige om å kjøpe opp den danske spesialisten innen områdebeskyttelse – SER Hegn. Med dette vokser Heras nåværende nordiske virksomhet i Sverige og Norge med markedet i Danmark, noe som gir gruppen en betydelig markedsandel i regionen. Med oppkjøpet av SER Hegn kommer Heras til å bli den ledende leverandøren av områdebeskyttelse i Norden.

Den europeiske aktøren Heras og danska SER Hegn har et langvarig forhold og Heras leverer allerede i dag mye av SER Hegns produkter og materialer. Sammenslåingen av de to bedriftene kommer til å skape gode forutsetninger for vekst og effektivitetsforbedringer på begge sider.

«Vi er svært imponert over medarbeiderne hos SER Hegn, salgs-, installasjons- og serviceorganisasjon deres i Danmark, som har vist sin styrke over flere år. Å føre virksomhetene sammen gir oss en tydelig ledende posisjon i Norden og skaper et sterkt grunnlag for ytterligere vekst», sier adm. dir i Heras Group.

Den danske virksomheten for SER Hegn: SER Hegn A / S, Moosdorf A / S, Stentoft Hegn A/S og SER Hegn Øst ApS med den nåværende Heras-virksomheten i Sverige og Norge kommer til å gi Heras en betydelig posisjon i Norden. Integrasjon av Heras Nordic vil bli ledet av nåværende adm. dir. i SER Hegn, Henrik Hallenberg Rasmussen.

«Allerede i dag har vi et betydelig nærvær i Danmark med SER Hegn og i Sverige og Norge med Heras. Nå vil vi forbedre forretningen og vokse ytterligere på de nordiske markedene. Vi ønsker å øke den profesjonelle kompetansen vår og sørge for at vi leverer den store og konsekvente kundeopplevelsen», sier Henrik Hallenberg Rasmussen, adm. dir. i SER Hegn.