Hva du kan gjøre dersom du får problemer med porten din

I ekstreme situasjoner kan kraftig snøfall og svært kaldt vær forårsake problemer med portens funksjonalitet. Hvis du opplever problemer skal du aldri forsøke å reparere den selv! Imidlertid er det noen enkle tiltak du kan ta for å forhindre problemer som oppstår pga. snø og kulde.

Test og rengjør fotocellene

Fotocellen er en infrarød sensor som oppdager bevegelser og forhindrer at mennesker eller gjenstander blir klemt når porten lukkes automatisk. I det øyeblikket sensoren oppdager bevegelse under lukking, sendes et signal slik at porten stopper, snur retning og åpner seg igjen. Fotocellen er plassert i porten, og hvis den er dekket av smuss, is eller snø, vil dette forhindre at sensoren oppdager bevegelse. Ved å rengjøre fotocellen forsiktig med en tørr klut innimellom, kan dette unngås. For å teste at porten fungerer riktig, kan du gå gjennom den når porten lukkes for å se at den infrarøde sensoren fungerer.

Ikke forsøk å utføre vedlikehold selv

Hvis du ikke er sikker på om porten fungerer som den skal, må du aldri prøve å fikse den selv. Porten består av et elektrisk system med en rekke mekaniske komponenter. Våre teknikere er opplært til å vedlikeholde porten din på en trygg og ansvarlig måte. Med sin erfaring og ekspertise sikrer de at porten fungerer på en riktig og sikker måte.

Rapportere feil eller skade

Vi er her for å hjelpe deg. Du rapporterer feil eller skade enkelt via kontaktskjemaet.

Vi forstår at kontinuitet er avgjørende for virksomheten din. Derfor sparer du tid, penger og unødvendige risikoer med en serviceavtale fra Heras og kan være sikker på å få en bekymringsfri hverdag. Våre servicepakker holder dine installerte produkter i topp stand, sparer kostnader på sikt og forlenger installasjonens levetid. I tillegg får du også hjelp raskere avhengig av hvilken serviceavtale som passer til akkurat din bedrift.

Serviceavtale

Vi kontrollerer hele områdebeskyttelsen din forebyggende hvert år. Ved behov justerer vi på ting eller reparerer mindre defekter. Les mer om Heras serviceløsninger her.