Tjenester
Menu
Avslutt

Heras skaffer seg dansk gjerde- og sikkerhetsspesialist SER Hegn

Heras skaffer seg dansk gjerde- og sikkerhetsspesialist SER Hegn for å bli ledende aktør for perimeterbeskyttelse i Norden.

Heras-gruppen har avtalt å anskaffe privat eid dansk perimeterbeskyttelsesspesialist SER Hegn. Dette trekket føyer Danmark til sin nåværende nordiske virksomhet i Sverige og Norge, noe som gir landet en betydelig markedsandel i regionen. Med oppkjøpet av SER Hegn, vil Heras bli den ledende leverandøren av perimeterbeskyttelse i Norden.

Den europeiske spilleren Heras og den danske SER Hegn har et langvarig forhold til Heras som leverer de fleste av SER Hegns produkter og materialer. Samlingen av de to virksomhetene vil utløse vekst og effektivitetsforbedringer på begge sider.

”Vi er veldig imponert over folket i SER Hegn, dets salgs-, installasjons- og serviceorganisasjon i Danmark, som har vist sin styrke gjennom flere år. Å bringe virksomhetene sammen vil gi oss en tydelig ledende posisjon i Norden og skape et sterkt grunnlag for videre vekst”, sier Gilles Rabot, administrerende direktør Heras-gruppen.

Den danske virksomheten til SER Hegn: SER Hegn A / S, Moosdorf A / S, Stentoft Hegn A / S og SER Hegn Øst ApS med dagens Heras-virksomhet i Sverige og Norge vil gi Heras en betydelig posisjon i Norden. Denne integrasjonen av Heras Nordic vil bli ledet av dagens administrerende direktør, SER Hegn, Henrik Hallenberg Rasmussen.

”Allerede i dag har vi en betydelig tilstedeværelse i SER Hegn i Danmark og i Sverige og Norge med Heras. Nå ser vi på å forbedre våre virksomheter og å vokse videre i de nordiske markedene. Vi ønsker å utvide vår profesjonelle kompetanse og sikre at vi leverer den gode og konsistente kundeopplevelsen”, sier Henrik Hallenberg Rasmussen, administrerende direktør, SER Hegn.