Handel & Distribusjon

Kundene er avgjørende for bedriften din. Uten kunder – ikke noe salg. En konstant strøm av mennesker som kommer og går krever at man vet hva som skjer på området sitt. Det er også stor verdi i eiendeler å ta hensyn til, så det er viktig at du beskytter anlegget ditt så godt som mulig mot inntrengere.

Utfordringen er å kontrollere kundestrømmen samtidig som du beskytter eiendommen og varene dine på den beste måten uten å miste den innbydende kundeopplevelsen.

I samarbeidet om å vurdere situasjonen og gjøre risikoanalysen, tilbyr vi pålitelige og engasjerte råd. Deretter tilbyr vi ekspertløsninger for sikkerheten på ditt anlegg. Vi sikrer at eiendommen din og varene dine er optimalt beskyttet med løsninger der innbydende kundemottak fortsatt er i fokus.

Trenger du hjelp med å bygge områdebeskyttelsen din? Registrer deg for en kostnadsfri konsultasjon med en av våre eksperter.

Kostnadsfri konsultasjon

BranschlösningarVåre kunders historier, siste nyheter og blogger

Alle fortellinger

Vern av viktig infrastruktur mot småvilt

Read more

Hvordan sikre at sikkerhetsinstallasjoner er CE-merket riktig

Read more

De europeiske CE-standardene for automatiserte portinstallasjoner revideres og skjerpes: Hva innebærer dette ?

Read more

Hva du kan gjøre dersom du får problemer med porten din på grunn av snø og kulde

Read more

Feil på porten? Med disse 5 tiltakene sikres virksomhetens kontinuitet

Read more

Heras sikkerhetsmodell

Denne modellen kombinerer de mest effektive beskyttelsestrategiene for å skape en pålitelig og praktisk sikkerhetsløsning for hver områdetype.

Vi bruker denne modellen for å sammen med kunden fastslå nøyaktig hvilke sikkerhetsbehov de har. Basert på disse behovene bruker vi Heras ekspertise for å tilby den beste, mulige løsningen.

Ved hjelp av disse scenariene tildeles modellelementene et sikkerhetsnivå. Det betyr at vi tilbyr en skreddersydd og integrert løsning for alle de spesifikke behovene til kundene våre.
Mer om Heras sikkerhetsmodell.

References

Experts in perimeter protection

Fysisk områdebeskyttelse defineres som system og teknikk utformet for å beskytte mennesker og adkomster innenfor et definert område ved å forhindre at uvedkommende får fysisk tilgang.

Det primære forsvaret er den perifere grensen som vi designet Heras Security Model for. Denne modellen oppfyller fem mål: Å avgrense området for eiendommen, avskrekke, forsinke og oppdage uønsket inntrengning og å forhindre uvedkommende adgang.

I mer enn 70 år har Heras fremgangsrikt oppfylt og overgått kunders sikkerhets- og trygghetsbehov over hele Europa. Det er med denne erfaringen, kombinert med våre ansattes stadige kompetanseutvikling som gjør det mulig for oss å si at vi er «experts in perimeter protection”.

Trenger du hjelp med å bygge din egen områdesbeskyttelse?
Be om en kostnadsfri konsultasjon med en av våre eksperter.