Offentlig forvaltning

Hver myndighet har ulike vilkår og forutsetninger. Målet til enkelte myndigheter er å holde mennesker utenfor og for andre igjen er det å holde mennesker inne. Uansett hvilke av målene som gjelder, så må de berørte myndighetene være sikre, slik at arbeidet som er avgjørende for den nasjonale sikkerheten kan fortsette.

Den største utfordringen? Sørge for at sikkerheten matcher myndighetens vilkår optimalt slik at den daglige statlige eller offentlige virksomheten ikke hindres.

I samarbeidet for å vurdere situasjonen tilbyr vi pålitelig og engasjert rådgivning. Deretter tilbyr vi ekspertløsninger for sikkerheten på eiendommen. Vi sørger for at mennesker stenges ute eller inne, slik at arbeidet kan fortsette.

Trenger du hjelp med å bygge områdebeskyttelsen din? Registrer deg for en kostnadsfri konsultasjon med en av våre eksperter.

BransjeløsningerVåre kunders historier, siste nyheter og blogger

Alle fortellinger

Vern av viktig infrastruktur mot småvilt

Read more

Hvordan sikre at sikkerhetsinstallasjoner er CE-merket riktig

Read more

De europeiske CE-standardene for automatiserte portinstallasjoner revideres og skjerpes: Hva innebærer dette ?

Read more

Hva du kan gjøre dersom du får problemer med porten din på grunn av snø og kulde

Read more

Feil på porten? Med disse 5 tiltakene sikres virksomhetens kontinuitet

Read more

Heras sikkerhetsmodell

Denne modellen kombinerer de mest effektive beskyttelsestrategiene for å skape en pålitelig og praktisk sikkerhetsløsning for hver områdetype.

Vi bruker denne modellen for å sammen med kunden fastslå nøyaktig hvilke sikkerhetsbehov de har. Basert på disse behovene bruker vi Heras ekspertise for å tilby den beste, mulige løsningen.

Ved hjelp av disse scenariene tildeles modellelementene et sikkerhetsnivå. Det betyr at vi tilbyr en skreddersydd og integrert løsning for alle de spesifikke behovene til kundene våre.

Mer om Heras sikkerhetsmodell.

Experts in perimeter protection

Fysisk områdebeskyttelse defineres som system og teknikk utformet for å beskytte mennesker og adkomster innenfor et definert område ved å forhindre at uvedkommende får fysisk tilgang.

Det primære forsvaret er den perifere grensen som vi designet Heras Security Model for. Denne modellen oppfyller fem mål: Å avgrense området for eiendommen, avskrekke, forsinke og oppdage uønsket inntrengning og å forhindre uvedkommende adgang.

I mer enn 70 år har Heras fremgangsrikt oppfylt og overgått kunders sikkerhets- og trygghetsbehov over hele Europa. Det er med denne erfaringen, kombinert med våre ansattes stadige kompetanseutvikling som gjør det mulig for oss å si at vi er «experts in perimeter protection”.

Trenger du hjelp med å bygge din egen områdesbeskyttelse?
Be om en kostnadsfri konsultasjon med en av våre eksperter.