Produksjon & Industri

Interne prosesser er av avgjørende betydning i produksjonsindustrien. Alt må henge sammen. Hvis en del stopper opp vil hele virksomheten i løpet av en viss tid stoppe. I produksjonsindustrien er stopp i virksomheten det samme som tap. Så uansett hva som skjer må produksjonen og arbeidet fortsette uten avbrudd.

Den største utfordringen for produksjonsanlegg og industrier? Å beskytte prosesser helt og fullt, slik at eksterne faktorer aldri kan påvirke produksjonsvirksomheten.

I samarbeidet for å vurdere behovene dine tilbyr vi pålitelig og engasjert rådgivning. Deretter tilbyr vi ekspertløsninger for sikkerheten på ditt industriområde. Vi siker at alle eksterne risikoer for dine interne prosesser stenges ute.

Trenger du hjelp med å bygge områdebeskyttelsen din? Registrer deg for en kostnadsfri konsultasjon med en av våre eksperter.

BransjeløsningerVåre kunders historier, siste nyheter og blogger

Alle fortellinger

Team Jumbo-Visma holder fokus på toppidrett med god sikring av stedet

Read more

Heras ønsker innføringen av reviderte standarder for automatiserte porter velkommen

Read more

Eric Fischer fra Heras om CE-merking for porter

Read more

Vern av viktig infrastruktur mot småvilt

Read more

Hvordan sikre at sikkerhetsinstallasjoner er CE-merket riktig

Read more

Heras sikkerhetsmodell

Denne modellen kombinerer de mest effektive beskyttelsestrategiene for å skape en pålitelig og praktisk sikkerhetsløsning for hver områdetype.

Vi bruker denne modellen for å sammen med kunden fastslå nøyaktig hvilke sikkerhetsbehov de har. Basert på disse behovene bruker vi Heras ekspertise for å tilby den beste, mulige løsningen.

Ved hjelp av disse scenariene tildeles modellelementene et sikkerhetsnivå. Det betyr at vi tilbyr en skreddersydd og integrert løsning for alle de spesifikke behovene til kundene våre.

Mer om Heras sikkerhetsmodell.

Experts in perimeter protection

Fysisk områdebeskyttelse defineres som system og teknikk utformet for å beskytte mennesker og adkomster innenfor et definert område ved å forhindre at uvedkommende får fysisk tilgang.

Det primære forsvaret er den perifere grensen som vi designet Heras Security Model for. Denne modellen oppfyller fem mål: Å avgrense området for eiendommen, avskrekke, forsinke og oppdage uønsket inntrengning og å forhindre uvedkommende adgang.

I mer enn 70 år har Heras fremgangsrikt oppfylt og overgått kunders sikkerhets- og trygghetsbehov over hele Europa. Det er med denne erfaringen, kombinert med våre ansattes stadige kompetanseutvikling som gjør det mulig for oss å si at vi er «experts in perimeter protection”.

Trenger du hjelp med å bygge din egen områdesbeskyttelse?
Be om en kostnadsfri konsultasjon med en av våre eksperter.