Transport & Logistikk

Å transportere mennesker, dyr og varer fra et sted til et annet bør alltid gjøres så effektivt som mulig, uavhengig om det skjer på vei, vann, jernbane eller med fly. Det samme gjelder oppbevaring av verdifulle varer, både innendørs og utendørs.

Den største utfordringen? Å optimalt beskytte lasten og lagring av varer, og fortsatt arbeide effektivt for å spare tid.

I samarbeidet for å vurdere behovene dine tilbyr vi pålitelig og engasjert rådgivning. Deretter tilbyr vi ekspertløsninger for sikkerheten til eiendomsområdet eller logistikksenteret ditt. Vi optimaliserer prosessene dine og sørger for at inntrengere ikke har en sjans.

Trenger du hjelp med å bygge områdebeskyttelsen din? Registrer deg for en kostnadsfri konsultasjon med en av våre eksperter.

BransjeløsningerVåre kunders historier, siste nyheter og blogger

Alla fortellinger

Team Jumbo-Visma holder fokus på toppidrett med god sikring av stedet

Read more

Den største pakkesorteringssentralen i Benelux er områdebeskyttet og vedlikeholdt av Heras

Read more

Heras Security Model

Denne modellen kombinerer de mest effektive beskyttelsestrategiene for å skape en pålitelig og praktisk sikkerhetsløsning for hver områdetype.

Vi bruker denne modellen for å sammen med kunden fastslå nøyaktig hvilke sikkerhetsbehov de har. Basert på disse behovene bruker vi Heras ekspertise for å tilby den beste, mulige løsningen.

Ved hjelp av disse scenariene tildeles modellelementene et sikkerhetsnivå. Det betyr at vi tilbyr en skreddersydd og integrert løsning for alle de spesifikke behovene til kundene våre.

Mer om Heras sikkerhetsmodell.

References

Experts in perimeter protection

Fysisk områdebeskyttelse defineres som system og teknikk utformet for å beskytte mennesker og adkomster innenfor et definert område ved å forhindre at uvedkommende får fysisk tilgang.

Det primære forsvaret er den perifere grensen som vi designet Heras Security Model for. Denne modellen oppfyller fem mål: Å avgrense området for eiendommen, avskrekke, forsinke og oppdage uønsket inntrengning og å forhindre uvedkommende adgang.

I mer enn 70 år har Heras fremgangsrikt oppfylt og overgått kunders sikkerhets- og trygghetsbehov over hele Europa. Det er med denne erfaringen, kombinert med våre ansattes stadige kompetanseutvikling som gjør det mulig for oss å si at vi er «»experts in perimeter protection”.

Behöver du hjälp med att bygga ditt eget områdesskydd?
Be om en kostnadsfri konsultation med en av våra experter.