Transport & Logistikk

Å transportere varer fra en lokasjon til en annen bør alltid utføres så effektivt som mulig, uavhengig av transportform. Oppbevaring og sikring av virksomhetens og kundens verdier bør også utføres så kostnadseffektivt som mulig.

Den største utfordringen for mange virksomheter? Å sørge for optimal beskyttelse av vareflyten uten at det går ut over effektiviteten. I prosessen med å vurdere dine behov tilbyr vi kompetent rådgivning fra våre medarbeidere med lang erfaring fra bransjen.  Deretter tilbyr vi bransjeledende løsninger for områdesikring av dine verdier.

Trenger du bistand for å vurdere eksisterende løsning for områdesikring? Ta kontakt for en uforpliktende befaring med en av våre prosjektledere.

BransjeløsningerVåre kunders historier, siste nyheter og blogger

Alla fortellinger

Heras Security Model

Denne modellen kombinerer de mest effektive beskyttelsestrategiene for å skape en pålitelig og praktisk sikkerhetsløsning for hver områdetype.

Vi bruker denne modellen for å sammen med kunden fastslå nøyaktig hvilke sikkerhetsbehov de har. Basert på disse behovene bruker vi Heras ekspertise for å tilby den beste, mulige løsningen.

Ved hjelp av disse scenariene tildeles modellelementene et sikkerhetsnivå. Det betyr at vi tilbyr en skreddersydd og integrert løsning for alle de spesifikke behovene til kundene våre.

Mer om Heras sikkerhetsmodell.

References

Experts in perimeter protection

Fysisk områdebeskyttelse defineres som system og teknikk utformet for å beskytte mennesker og adkomster innenfor et definert område ved å forhindre at uvedkommende får fysisk tilgang.

Det primære forsvaret er den perifere grensen som vi designet Heras Security Model for. Denne modellen oppfyller fem mål: Å avgrense området for eiendommen, avskrekke, forsinke og oppdage uønsket inntrengning og å forhindre uvedkommende adgang.

I mer enn 70 år har Heras fremgangsrikt oppfylt og overgått kunders sikkerhets- og trygghetsbehov over hele Europa. Det er med denne erfaringen, kombinert med våre ansattes stadige kompetanseutvikling som gjør det mulig for oss å si at vi er «»experts in perimeter protection”.

Behöver du hjälp med att bygga ditt eget områdesskydd?
Be om en kostnadsfri konsultation med en av våra experter.