Heras Sikkerhetsmodell

Denne modellen kombinerer de mest effektive beskyttelsestrategiene for å skape en pålitelig og praktisk sikkerhetsløsning for hver områdetype.

Vi bruker denne modellen for å sammen med kunden fastslå nøyaktig hvilke sikkerhetsbehov de har. Basert på disse behovene bruker vi Heras ekspertise for å tilby den beste, mulige løsningen.

Ved hjelp av disse scenariene tildeles modellelementene et sikkerhetsnivå. Det betyr at vi tilbyr en skreddersydd og integrert løsning for alle de spesifikke behovene til kundene våre.

Vår modell sikrer at vi smidig og sømløst kombinerer de mest effektive beskyttelsesstrategiene og dermed danner en pålitelig, praktisk sikkerhetsløsning for hver applikasjon..

Ved å vurdere de forskjellige mulige scenariene, kan vi bruke modellen vår til å tilordne et relevant sikkerhetsnivå til hvert aspekt av stedets beskyttelsessystem og deretter foreslå relevante produkter for å oppnå riktig sikkerhetsnivå. Det betyr også at vi kan tilby en skreddersydd og integrert løsning for alle de spesifikke behovene til kundene våre.

Basert på disse behovene kan vi bli enige om en handlingsplan for å implementere sikkerhetsforslaget med alle våre erfarne teammedlemmer.

Før vi implementerer en ny sikkerhetsløsning for ditt anleggsområde (eller endrer en eksisterende), gir våre sikkerhetseksperter deg råd om den beste måten å minimere og eliminere potensielle risikoer på. Rådgivningen vår inkluderer også å sjekke alle lokale miljømessige og geografiske begrensninger for å sikre at du har en effektiv løsning. Vi er eksperter på å identifisere og levere den rette løsningen til rett tid for å sikre området til anlegget ditt, dine ansatte og dine data.

Det bør bemerkes at fysiske sikkerhetstiltak bare er en del av en effektiv sikkerhetsløsning for ditt anlegg. De må implementeres for å effektivt støtte organisatoriske prosesser for anleggets sikkerhet og drift. Våre løsninger sikrer at sikkerhetsgrupper og støtteorganer (for eksempel politiet) kan reagere og handle effektivt på hendelser.

Vil du vite mer om Heras sikkerhetsmodell, eller trenger du hjelp til å bygge din eget områdesbeskyttelse? Be om en kostnadsfri konsultasjon med en av våre eksperter.

Kostnadsfri konsultasjon

Våre fortellingerReferanseprosjekter, ekspertblogger og mer

Alle fortellinger

Heras investerer i nytt produksjonsanlegg i Oirschot, Nederland

Mer informasjon

Heras Grence Atlas gjerde

Mer informasjon

Vedlikehold av gjerder og manuelt betjente porter? 6 grunner til å ta det alvorlig

Mer informasjon

Heras Grence Atlas på Burger King Solli

Mer informasjon

Heras ønsker innføringen av reviderte standarder for automatiserte porter velkommen

Mer informasjon