Hvorfor bruker vi informasjonskapsler? Informasjonskapsler brukes til å forbedre nettstedet og nettleseropplevelsen, integrere sosiale medier, og vise deg relevante annonser som er skreddersydd for dine interesser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du i bruk av informasjonskapsler og behandling av personopplysninger oppnådd på denne måten, som angitt i vår personvernerklæring.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Vi bruker informasjonskapsler for å tilpasse innhold og annonser, for å gi sosiale medier funksjoner, og for å analysere trafikken vår. Vi deler også informasjon om bruken av nettstedet vårt med våre partnere for sosiale medier, annonsører og analytikere som kan kombinere den med annen informasjon du har gitt dem, eller at de har samlet inn fra din bruk av deres tjenester. Du samtykker i våre informasjonskapsler hvis du fortsetter å bruke denne nettsiden.

Informasjonskapsler er små tekstfiler som kan brukes av nettsteder for å gjøre brukerens opplevelse mer effektiv.

Loven sier at vi kan lagre informasjonskapsler på enheten din dersom de er strengt nødvendige for driften av dette nettstedet. For alle andre typer informasjonskapsler, trenger vi din tillatelse.

Dette nettstedet bruker forskjellige typer informasjonskapsler. Noen informasjonskapsler er plassert av tredjepartstjenester som vises på våre sider.

Lær mer om hvem vi er, hvordan du kan kontakte oss, og hvordan vi behandler personopplysninger i vår personvernerklæring.

Endre samtykket ditt


Informasjonskapsel erklæring

Nødvendige informasjonskapsler

Nødvendige informasjonskapsler bidrar til å gjøre et nettsted brukbart ved å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigering og tilgang til sikre områder på nettstedet. Nettstedet kan ikke fungere uten disse informasjonskapslene.

NavnLeverandørFormålUtløpType
PHPSESSIDherasnorge.noOpprettholder brukersesjonstilstand på siden forespørslerØktHTTP

Statistikkkapsler

Statistiske informasjonskapsler hjelper nettstedseiere å forstå hvordan besøkende samhandler med nettsteder ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

NavnLeverandørFormålUtløpType
_gaherasnorge.noRegistrerer en unik ID som brukes til å generere statistiske data som hvordan den besøkende bruker nettstedet.2 årHTTP
_gatherasnorge.noBrukes av Google Analytics for å regulere forespørsel rateØktHTTP
_gidherasnorge.noRegistrerer en unik ID som brukes til å generere statistiske data som hvordan den besøkende bruker nettstedet.ØktHTTP

Markedsføringskapsler

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.

NavnLeverandørFormålUtløpType
ads/ga-audiencesgoogle.comBrukes av Google AdWords til å re-engasjere besøkende som er sannsynlig å konvertere til kunder basert på de besøkendes online adferd over nettsteder.ØktPixel
r/collectdoubleclick.netUklassifisertØktPixel
GPSyoutube.comRegistrerer en unik ID på mobilenheter for å aktivere sporing basert på geografisk GPS-plassering.ØktHTTP
VISITOR_INFO1_LIVEyoutube.comPrøver å estimere brukerens båndbredde på sidene med integrerte YouTube videoer.179 dagerHTTP
YSCyoutube.comRegistrerer en unik ID for å holde statistikk over hvilke videoer fra YouTube brukeren har settØktHTTP