Integritetspolicy

Siste oppdatering: 20 Dec 2019

Denne integritetspolicyen omfatter de personopplysningene som Heras (heretter ”Heras” eller ”vi”) som registeransvarlig samler inn og bruker i din interaksjon med Heras. For eksempel når du besøker nettstedene våre, bruker produkter eller tjenester som Heras tilbyr, kjøper produkter og tjenester fra Heras, abonnerer på nyhetsbrev, kontakter kundeservice med mer.

Denne integritetspolicyen kan oppdateres. Kontroller derfor regelmessig om det er gjort endringer. Ved å sende inn din personlige informasjon og bruke dette nettstedet, godtar du våre retningslinjer for personvern og vår bruk av informasjonskapsler som kan leses i vår policy for cookies.

Kontakt

Hvis du har spørsmål om denne personvernerklæringen og behandlingen av dine personopplysninger, er du velkommen til å kontakte:

Heras
Fältarpsvägen 396
256 69 HELSINGBORG
SVERIGE

Per brev: Attn. Brand & Communications, Postbus 30, 5688 ZG Oirschot, Nederländerna
Per e-post: dataprivacy@heras.com

Personopplysninger

Nedenfor finner du de personopplysningene som vi kan behandle:

Formål

Vi ber deg om å dele dine personlige opplysninger med oss ​​for følgende formål, men ikke utelukkende:

Nettstedene våre og tredjeparts nettsteder

Våre nettsteder bruker cookies. Klikk her for mer informasjon om hvordan vi behandler informasjonskapsler.

Denne integritetspolicyen gjelder ikke tredjeparts nettsteder som er knyttet til våre nettsteder via lenker. Før bruk, les integritetspolicyen for det aktuelle nettstedet for mer informasjon om hvordan de behandler opplysningene dine.

Deling av personopplysninger

Heras er en del av PERIMETER PROTECTION GROUP. Vi kan dele opplysningene dine med andre foretak innen PERIMETER PROTECTION GROUP for å gi informasjon og tjenester som du ber om fra oss, og for å forbedre våre tjenester.

Dessuten deler vi opplysningene dine med tredjeparter hvis det er nødvendig for gjennomføring av en avtale, som levering av produkter og/eller tjenester som du har bestilt. Dette er blant annet, men ikke utelukkende, tjenesteleverandører, leverandører og transportører.

Hvis en tredjepart behandler dataene dine på vegne av Heras, vil vi inngå en personopplysningsassistentavtale med dem for å garantere samme grad av beskyttelse og konfidensialitet for dataene dine..

Vi vil ikke dele informasjonen din med andre parter, med mindre vi er pålagt å gjøre det ved lov.

Beskyttelse

Vi streber etter å lagre opplysningene dine på en sikker måte. Derfor har vi implementert passende tekniske og organisatoriske beskyttelsestiltak for å forhindre misbruk og tap av dataene dine og for å forhindre uautorisert tilgang til dataene dine.

Lagringstid

Vi lagrer informasjonen din så lenge det er nødvendig for formålene beskrevet ovenfor, med mindre en lengre lagringstid er lovpålagt eller tillatt.

Tilgang til opplysningene dine

Du kan alltid kontakte oss via metoden ovenfor for å få informasjon om hvilke personopplysninger vi behandler om deg og få en kopi av disse. I tillegg kan du få dine personlige data rettet eller slettet (så lenge det ikke er lovpålagt å lagre dataene).

Tilgang, rettelse og seltting

Du har rett til å få tilgang til, korrigere og slette dine personlige opplysninger. Du kan sende en spesifikk forespørsel til Heras via kontaktinformasjonen ovenfor, der du skriver inn navn og adresse. Heras kan be deg om å bekrefte identiteten din for å forhindre misbruk av denne retten. Heras vil i prinsippet svare på en forespørsel om innsyn eller korreksjon innen fire uker. På en forespørsel om sletting vil Heras slette personopplysningene så snart som mulig, med mindre og i den grad loven krever det, må personopplysningene lagres eller hvis det er (andre) hastende årsaker som utgjør en hindring for sletting.

Vi hjelper deg gjerne med alle dine forespørsler, men hvis du av en eller annen årsak ikke er enig med oss, har du rett til å sende inn en klage til Datatilsynet. Her finner du mer informasjon om dette.