Vårt mål

Anerkjent som Europas ledende merkevare for områdebeskyttelse. Dette er bevist gjennom vårt pålitelighet, engasjement og vår ekspertise.

Vårt oppdrag

Å designe, produsere, installere og vedlikeholde områdebeskyttelsesløsninger på tvers av bransje-, samfunns og industrisektorer.

Våre verdier

Pålitelig
Vi er pålitelige i spesifikasjoner, kvalitet, tid og budsjett. Liv og levebrød er avhenging av effektiv områdebeskyttelse. Sikkerhet og trygghet kan ikke overlates til tilfeldighetene. Kundene våre vet at å jobbe med Heras er å jobbe med et selskap som gjør som det sier, og leverer hva det lover. Pålitelighet er en nøkkelfaktor i bransjen vår. Folkene våre kommer daglig med lovnader til hverandre. Vi er vellykkede når vi holder disse lovnadene.

Engasjert
Vi er engasjert til våre kunder, samfunn, mennesker og planet
Bransjen vår er folkene våre. Hos Heras kommer sikkerhet først. Alle våre operasjoner er bærekraftige. Vi investerer i energi- og forurensningsreduksjonsprogrammer for å kontrollere miljøpåvirkningen vår. Vi driver forretningsvirksomheten vår med integritet og ærlighet. Tilliten til våre partnere vil aldri bli ofret til fordel for jag etter profitt.

Ekspert
Vi er ekspert på sikker områdebeskyttelse. Vi lytter til våre kunder for å lære og forstå hvilke krav deres forretningsvirksomheter stiller til trygghet og sikkerhet. Dere er eksperter innen deres bransjer, og vi er eksperter på områdebeskyttelse. Sammen beskytter vi det dere verdsetter høyest.