Velkommen til Heras sitt nettsted («nettstedet»). Heras tar beskyttelse av individets personvern alvorlig, og vi har oppgitt vår personvernerklæring under for å holde deg oppdatert om hvilken informasjon vi samler inn om deg, og hvordan vi bruker denne informasjonen. Denne personvernerklæringen kan oppdateres, så sjekk den gjerne igjen for oppdateringer fra tid til annen. Ved å bruke nettstedet vårt, godtar du vilkårene som er angitt i denne personvernerklæringen og vår bruk av informasjonskapsler som beskrevet under. Hvis du ikke godtar disse vilkårene, må du ikke bruke nettstedet.

Innsamling av informasjon

Avhengig av hvordan du bruker nettstedet vårt, kan vi samle og lagre ulike typer informasjon om deg. Vi samler inn personlig informasjon gjennom nettstedet, for eksempel navn og e-postadresse når du sender det til oss for visse produkter og tjenester.

Vi samler også informasjon om nettleseren din, inkludert datamaskinens IP-adresse og en persons plassering, nettlesertype, operativsystem og nettsidene du besøker. Hvis besøker nettstedet vårt fra en mobil eller annen enhet, kan vi samle inn en unik enhetsidentifikator for denne enheten. Denne informasjonen tillater oss å vise eller tilpasse formatet for relevant innhold og tjenester til denne enheten.

Besøkende til nettstedet

Hvis du surfer på nettstedet vårt, kan vi samle inn anonym informasjon om hvor du er og hvordan du navigerer og bruker nettstedet vårt. Vi vil bruke denne informasjonen til å forbedre funksjonaliteten og brukervennligheten til nettstedet og til å ha oversikt over trafikken på nettstedet.

«Kontakt oss»

Hvis du besøker «Kontakt oss»-delen til nettstedet vårt og fyller ut informasjonen som bes om i «Hvordan kan vi hjelpe deg», vil vi bruke informasjonen din til å behandle spørsmålene dine og gi deg svar. Vi kan lagre informasjonen du oppgir for fremtidig referanse – slik kan vi på en kontinuerlig basis vurdere hvor godt vi yter vår service til deg og andre.

Hvis du skriver til, ringer eller sender e-post til oss, bruker vi opplysningene dine til å svare deg, og vil føre oversikt over korrespondansen din med oss.

Informasjonsdeling

Vi kan dele informasjonen din med andre CRH-enheter for å kunne gi deg informasjon og tjenester som du ber om fra oss, og for å kunne forbedre tjenestene våre.

Vi vil ikke dele informasjonen din med tredjepart uten ditt samtykke, med mindre det kreves av lov eller myndighet.

Sikkerhet

Vi er forpliktet til å holde informasjonen din trygg og sikker, og vi benytter oss av passende tekniske og organisatoriske sikkerhetsforanstaltninger for å forhindre tap av eller uautorisert tilgang til informasjonen din.

Forespørsler relatert til dine personlige opplysninger

Du kan kontakte oss når som helst for å finne ut hvilken informasjon vi lagrer om deg eller for å be om en kopi. Hvis du vil kreve at vi sletter dine personlige opplysninger, må du varsle oss. Hvis du føler at vår informasjon er unøyaktig eller feil, vil vi gjerne rette den.

Hvis du ønsker å be om noe av det ovennevnte eller hvis du har spørsmål angående vår bruk av dine personlige opplysninger, bør du kontakte dataprivacy@heras.com.

Erklæring for bruk av informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. En informasjonskapsel er en liten mengde data generert av et nettstedog lagres på nettleseren din. Hensikten er å huske informasjon om deg, lik en preferansefil opprettet av et program. Informasjonskapsler utfører en rekke forskjellige funksjoner. Noen informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan vise siden vår og levere tjenester til deg. Informasjonskapsler kan være «vedvarende», de forblir på enheten din etter at du har forlatt nettstedet – ellers kan de være «økt-baserte» informasjonskapsler som slettes når du lukker nettleseren din. Du kan bruke nettleserinnstillingene dine til å administrere dine innstillingene dine for informasjonskapsler, men vær oppmerksom på at enkelte funksjoner på nettstedet muligens ikke er tilgjengelige eller kanskje ikke fungerer like effektivt hvis du deaktiverer informasjonskapsler.

Heras vil ikke identifisere besøkende personlig og vil ikke bruke informasjonskapsler til å kontakte deg. Hera er forpliktet til å respektere personvernet ditt hele tiden.

Ikke nøl med å kontakte oss som beskrevet ovenfor dersom du har du spørsmål eller bekymringer om hvordan vi bruker din personlige informasjon.