Service og vedlikehold på perimeterbeskyttelsen holder virksomheten din i gang

Kontinuiteten i virksomheten din er vår høyeste prioritet. Heras tilbyr tilpassede og smarte service- og vedlikeholdsløsninger som sikrer at produktytelsen og sikkerheten til nettstedet ditt alltid er optimalisert. Våre service- og vedlikeholdsløsninger garanterer også at du alltid overholder generelle forskrifter og standarder.

Heras tilbyr følgende service- og vedlikeholdsløsninger: Essential, Premium, Premium VIP og vår smarte tilleggstjeneste Connect.

Klikk på knappen nedenfor for å finne service- og vedlikeholdsløsningen som passer for bedriften din.

Fordeler med service og vedlikehold fra heras

  • Rask responstider med rabatt på timepriser / deler
  • Redusert risiko for sammenbrudd eller usikre situasjoner
  • Garantere at du overholder fastsatte regler og standarder
  • Utvidet levetid på installasjonen din
  • Valgfritt: Smart service Connect

Vi hjelper deg med å gjøre ditt valg
Be om en gratis konsultasjon

Hvorfor service og vedlikehold?

Å kontrollere hvordan tilgangskontrollen fungerer er avgjørende for å sikre sikkerheten til alle brukere og for å garantere optimal funksjonalitet. Det er derfor ekstremt viktig å sjekke statusen regelmessig og å gripe inn umiddelbart før eller når et problem oppstår.

Hvis du velger å la oss inspisere og vedlikeholde både Heras-tilgangssystemer og tilgangssystemer som ikke leveres av Heras årlig, minimerer du risikoen for funksjonsfeil og overholder automatisk den obligatoriske europeiske standarden NEN-EN 1324-1 og maskindirektivet.

Når du signerer en av våre service- og vedlikeholdsløsninger, tar Heras seg av alle nødvendige inspeksjoner, service og vedlikehold i god tid.

Du vil også dra nytte av en rabatt på timepriser / deler, kortsiktige kostnadsbesparelser og budsjettplanleggingsmuligheter på lang sikt. Vil du gjøre service- og vedlikeholdsløsningen smart? Sjekk ut vår tilleggstjeneste Connect.