Hvor sikre er portene dine?

Fra design og produksjon til installasjon og vedlikehold. Sikkerhet kommer alltid først

Hos Heras er portsikkerhet høyeste prioritet. Fra design og produksjon til installasjon og vedlikehold. Sikkerhet kommer alltid først.

Usikre deler elimineres allerede under utformingen av porten eller får ekstra beskyttelse med sensorer. Vi utfører analyse, tester og målinger. Dels for å overholde standarder og forskrifter, men også fordi vi som produsenter ønsker å gjøre alt vi kan for å levere en sikker portløsning. Trygt områdevern forhindrer skade på både mennesker og eiendom.

Etter montering av porter er det enda viktigere at det utføres regelmessig vedlikehold for å ivareta sikkerheten til brukerne av portløsningen. Utilstrekkelig vedlikehold er en av de vanligste årsakene til usikre situasjoner, eller i verste fall ulykker, ved porter. Disse situasjonene kan forhindres ved å utføre regelmessig vedlikehold.

Vil du vite mer om hva som kreves for en sikker port? Last ned vår langlesing

Mer om sikre porter

Alle fortellinger

Heras ønsker innføringen av reviderte standarder for automatiserte porter velkommen

Mer informasjon

Eric Fischer fra Heras om CE-merking for porter

Mer informasjon

Hvordan sikre at sikkerhetsinstallasjoner er CE-merket riktig

Mer informasjon

De europeiske CE-standardene for automatiserte portinstallasjoner revideres og skjerpes: Hva innebærer dette ?

Mer informasjon

Hva du kan gjøre dersom du får problemer med porten din

Mer informasjon

Hva innebærer en serviceløsning med Heras?

En port som ikke lenger kan åpnes eller lukkes fører til ubehagelige situasjoner og vansker. For å forhindre at dette problemet oppstår i utgangspunktet tilbyr Heras serviceløsninger som holder produktet ditt i optimal stand. Heras skreddersydde serviceløsninger reduserer risikoen for feil, usikre situasjoner og uventede kostnader.

Sikkerhet for installasjonen din

En effektiv løsning for områdesbeskyttelse fra Heras er en løsning som matcher dine sikkerhetsbehov med et enkelt mål: Å beskytte det du verdsetter mest. Grunnen til dette er en kombinasjon av avgrensing, adgangskontroll og detektering. Å sikre at installasjonen er i best mulig stand er avgjørende for å beskytte både selve installasjonen og menneskene som bruker den. Alle våre elektriske installasjoner er CE -merket, noe som betyr at de er i samsvar med europeisk lovgivning.

Mer informasjon om vedlikehold av områdesbeskyttelse?
Kontakt oss eller last ned brosjyren