Vi skaper et trygt miljø

Vi skaper et trygt miljø. Det gjør vi ikke bare ved å installere de sikreste løsningene for total perimetersikring, men også ved å holde et øye med alt som hører med: et trygt og sunt arbeidsmiljø for våre kolleger og samarbeidspartnere.

Vår «nye kollega» og dedikerte sikkerhetskompis, Eric, vil hjelpe oss med å oppnå dette. Sammen med deg og Eric skal vi tenke positivt om hvordan vi kan oppnå en trygg og sunn arbeidsplass. Vi skal lære av og med hverandre.

Se videoen til høyre og les mer om programmet nedenfor.

Å gå trygt hjem

Alle har en viktig rolle å spille for å nå vårt felles mål: 0 ulykker og null arbeidsrelatert fravær.  Ved å sette sikkerheten først i alle ledd av virksomheten kan vi sammen sørge for at alle går trygt hjem når dagen er omme.

Stadig mer informert og ansvarlig

Det nye sikkerhetsprogrammet vårt, som ble lansert i 2024, fokuserer på å fremme en avansert sikkerhetskultur der alle blir stadig bedre informert og føler seg stadig mer ansvarlige. Sikkerhetsregler og -prosedyrer er grunnlaget for et trygt og sunt arbeidsmiljø, men for å lykkes må vi anerkjenne viktigheten av dem. Bare ved å lære og forbedre oss sammen kan vi ta sikkerhet og helse til neste nivå.

Økt bevissthet og atferd

Derfor har vi forpliktet oss til å forbedre sikkerhetsbevisstheten og -atferden. Det begynner med å være oppmerksomme på hverandre og gjøre sikkerhet og helse til et diskusjonstema: Tør vi å stoppe arbeidet når vi er i tvil om sikkerheten? Er det nok rom for å snakke om utrygg eller uønsket atferd? Rapporterer vi usikre situasjoner?

Et trivelig og trygt arbeidsmiljø

Tillit, ansvarsfølelse og støtte er avgjørende for at disse spørsmålene skal kunne diskuteres. Ved å oppmuntre hverandre til å identifisere usikre situasjoner og fremme ønsket atferd, skaper vi et arbeidsmiljø der vi kontinuerlig utfordrer hverandre til å forbedre arbeidsforholdene og sammen sørger for et trivelig og trygt arbeidsmiljø.