Tilbehør: Portlukker DIREKT

For myk lukking

Portlukkeren DIREKT har justerbar lukkehastighet.

Portlukkeren DIREKT lukker porter og dører sikkert og pålitelig, så langsomt eller så raskt som du ønsker. Kontinuerlig demping og justerbar hastighet forhindrer skader forårsaket av porter eller dører som slår for hardt. DIREKT er enkel å installere, selv ved ettermontering, og hastigheten justeres med en justeringsknapp som gjør det enkelt å tilpasse lukkeren til forskjellige sesonger. For å forhindre at uautoriserte personer justerer hastigheten, er det en beskyttelse som krever verktøy for å fjernes.

  • Spesielt for porter og ytterdører
  • Justerbar demping & lukkehastighet
  • Enkel installasjon – selv ved ettermontering
  • Lang levetid, også ved hyppig bruk
  • Aldri mer slamrende lukkelyd
  • Ingen risiko for personskader, f.eks. fingre som setter seg fast
  • Spesialmodeller fås med vinkellenker for dører med stigende gangjern

Experts in perimeter protection

Fysisk områdesbeskyttelse defineres som systemer og teknologi utformet for å beskytte mennesker og adkomster innenfor et definert område gjennom å forhindre uvedkommende fysisk adkomst.

Det primära försvaret är den perifera gränsen för vilken vi designade Heras Security Model. Denne modellen oppfyller fem mål: Å avgrense området for eiendommen, avskrekke, forsinke og oppdage uønsket inntrengning og å forhindre uvedkommende adgang.

I mer enn 70 år har Heras fremgangsrikt oppfylt og overgått kunders sikkerhets- og trygghetsbehov over hele Europa. Det er med denne erfaringen, kombinert med personalets stadige kompetanseutvikling som gjør det mulig for oss å si at vi er ”Eksperter på områdebeskyttelse”.

Trenger du råd og hjelp med en løsning for områdebeskyttelsen din?
Be om rådgivning med en av våre eksperter.