Tilbehør: Slag- & foldeportautomatikk

Portautomatikk av høyeste kvalitet for det svenske klimaet

Robust og pålitelig portautomasjon som leveres i flere utførelser for å passe de fleste typer porter i slag- og foldeutførelse.

Alle komponenter, for eksempel koblingsarmer og tannstenger, er tilpasset for å oppnå en myk start og nedbremsing samt låsing i lukket posisjon.

Heras portautomatisering er produsert og utviklet for det nordiske klimaet og kan tilpasses med valgfrie funksjoner og styringer. Vi bistår gjerne med veiledning for best sluttresultat.

Portautomatikk tilpasset til det nordiske klimaet. Tilpasningsbar etter forutsetninger og ønsker, for slagporter og foldeporter.

Experts in perimeter protection

Fysisk områdesbeskyttelse defineres som systemer og teknologi utformet for å beskytte mennesker og adkomster innenfor et definert område gjennom å forhindre uvedkommende fysisk adkomst.

Det primære forsvaret er den perifere grensen for hvilket vi designet Heras Security Model. Denne modellen oppfyller fem mål: Å avgrense området for eiendommen, avskrekke, forsinke og oppdage uønsket inntrengning og å forhindre uvedkommende adgang.

I mer enn 70 år har Heras fremgangsrikt oppfylt og overgått kunders sikkerhets- og trygghetsbehov over hele Europa. Det er med denne erfaringen, kombinert med personalets stadige kompetanseutvikling som gjør det mulig for oss å si at vi er ”Eksperter på områdebeskyttelse”.

Trenger du råd og hjelp med en løsning for områdebeskyttelsen din?
Be om rådgivning med en av våre eksperter.