Heras styrker sin høysikkerhetsekspertise og servicevirksomhet i Tyskland gjennom oppkjøpet av BA-KRO

Heras har kjøpt BA-KRO, en tysk spesialist på installasjon og service av elektroniske og mekaniske systemer med høy sikkerhet for kritisk infrastruktur. Transaksjonen markerer neste steg i det mangeårige partnerskapet mellom de to selskapene.

BA-KRO er spesialist på områdesikkerhet og implementerer komplekse sikkerhetssystemer på sensitive steder som industrikomplekser, flyplasser, fengsler og ambassader. Siden 1997 har det Berlin-baserte selskapet vært engasjert i planlegging, salg, installasjon og vedlikehold av sikkerhetssystemer i hele Tyskland.

Stolthet og gjensidig tillit

Heras’ oppkjøp av BA-KRO markerer en ny fase i et allerede langvarig og intensivt partnerskap. «Vi er veldig stolte over å kunne ønske BA-KRO velkommen som en del av Heras», sier Emmanuel Rigaux, administrerende direktør i Heras. «Heras og BA-KRO har jobbet tett sammen i mange år, så det er mye gjensidig respekt og tillit. BA-KROs ekspertise, erfaring og omdømme kommer til å hjelpe oss med å betjene høysikkerhetskundene våre enda bedre over hele Tyskland.»

«Heras er et anerkjent navn innen anleggssikkerhet», sier Helmut Bauer, administrerende direktør i BA-KRO. «Vi ser derfor frem til å utvide og intensivere vår tilstedeværelse i markedet for middels og høy sikkerhet som en del av Heras. Oppkjøpet av Heras gir også BA-KRO en stabil og sterk hjemmebase for fremtiden.»

Unik kombinasjon på det tyske markedet

Heras Deutschland GmbH og BA-KRO GmbH vil fortsette å eksistere som to separate varemerker, mens BA-KRO vil operere under Heras-banneret. Matthias Kötter, administrerende direktør i Heras Deutschland og BA-KRO, sier: «Sammen skaper selskapene en unik og slagkraftig kombinasjon på det tyske markedet: Heras som totalleverandør og tjenesteleverandør av sikkerhetsløsninger og BA-KRO som prosjektleder og installasjonsspesialist for sikkerhetsinstallasjoner.» «I tillegg utvider Heras sitt tjenesteområde i Tyskland betydelig, ettersom BA-KRO er lokalisert øst i landet. Dette gjør det mulig for Heras å tilby kunder i hele Tyskland service og vedlikehold enda raskere.»