Connect

det smarte tillegget til din service- og vedlikeholdsløsning

Smarte applikasjoner kan spare deg for mye tid og penger, forlenge levetiden til tilgangsløsningen din og redusere risikoen for utrygge situasjoner. Så gjør nettstedets sikkerhet smart og oppdag Connect, det smarte tillegget til service- og vedlikeholdsløsningen din.

Connect gir ikke bare informasjon om statusen til dine Heras og andre merker, men overvåker også alle nøkkelkomponenter døgnet rundt og omsetter dette til praktisk informasjon. På denne måten har du alltid sanntidsinnsikt i statusen til din automatiske skyveport, svingport, speed gate, barriere eller turnstile via din smarttelefon, nettbrett eller PC.

I tillegg, selv før du oppdager et problem, sender den smarte løsningen ut et signal hvis det er noen avvik i den vanlige driften av systemet ditt. Dette gjør at vi kan være proaktive og fokuserte, minimere nedetid og utføre vedlikehold til nøyaktig rett tid. Oppdag fordelene med vår smarte tjeneste og legg til Connect til din service- og vedlikeholdsløsning.

Sett sammen din service- og vedlikeholdsløsning:

Har du allerede en konto?

Smarte funksjoner i Connect

  • Smart styring av inngangskontrollsystemene dine for trygghet
  • Smarte kostnadsbesparelser, CO2 og betal aldri for unødvendig vedlikehold
  • Smart tilgangstillatelse til hvem som helst, når som helst fra hvor som helst
  • Smart overvåkning av funksjonsfeil og hold virksomheten i gang
  • Smart service for å forlenge levetiden til inngangskontrollsystemene dine

Vi hjelper deg med å gjøre ditt valg
Gå direkte til vårt tjenestetilbud og priser eller be om råd

Vanlige spørsmål

Er Connect alltid kombinert med en service og vedlikeholdsløsning?

For å gi deg den beste mulige tjenesten, er den ekstra Smart Service Connect faktisk alltid et ekstra tillegg til din service og vedlikeholdsløsning. For eksempel er IOT-programvaren integrert i ditt eksisterende utendørs sikkerhetssystem med (automatiske) glidende porter, hastighetsporter, svingporter, barrierer og turnestiler fra tærer og andre leverandører.

Hvilken funksjonalitet inkluderer du?

Den ekstra Smart Service Connect tilbyr følgende funksjoner: Fjernovervåking, varsler og meldinger, bruksbasert vedlikehold, fjerntilgang og konfigurasjon og rapporter og statistikk.

Hvem overvåker statusen til tilgangsløsningen?

Som eieren har du alltid tilgang til onlineportalen for å overvåke dine tilgangsløsninger. Hvis du velger Premium eller Premium VIP.

Hvordan fungerer Connect?

Den ekstra Smart Service Connect er en plattform som består av The Heras Cloud Unit (Maskinvare) og Heras Cloud Portal. Maskinvaren er installert på en automatisert skyveport, hurtigport, svingport, barriere og / eller dreieskive og kobles trådløst til portalen via GSM-nettverket. Heras Cloud Unit overvåker viktige portparametere: Portstatus, sikkerhetsfunksjoner, strømforsyning og bruksfrekvens.

Kan Connect legges til alle portene?

Den ekstra Smart Service Connect fungerer sømløst med alle typer tilgangskontrollprodukter, for eksempel skyveporter, hurtigporter, svingporter, barrierer og dreieskiver, både fra Heras og andre leverandører. De spesifikke parametrene som kan overvåkes, avhenger av detektorer og tilkobling av tilgangspunktet i spørsmålet.

Hva med sikkerheten til Connect til?

Tilkoblingene mellom tilgangsløsninger, smarttelefoner og online-portalen bruker SSL-kryptering, VPN-tunneling, sikre passord og neste generasjons brannvegger. Dette sikrer sikker bruk og forhindrer misbruk av tilgang til dine lokaler.

Kan jeg også gi folk tilgangsrettigheter til å åpne en port?

Dette er faktisk mulig. Gjennom tilgang (en del av Connect) kan du gi tilgangsrettigheter til dine lokaler. Dette fungerer på grunnlag av et telefonnummer eller en app. Du kan også deaktivere denne modulen hvis du ønsker det.