Kritisk infrastruktur & forsyning

For system, nettverk og funksjoner som holder samfunnet vårt i gang er det viktig å være i drift 24 timer i døgnet, 7 dager i uken. Disse organisasjonene garanterer jo sikkerheten, økonomien og folkehelsen vår. Hvis en av disse faller bort vil det få enorme konsekvenser for hele landet.

Sikkerheten for viktig infrastruktur og funksjonen til disse har bare et mål: Å holde uvedkommende ute og sørge for at de ikke kan gjøre noen skade.

I samarbeidet for å vurdere situasjonen tilbyr vi pålitelig og engasjert rådgivning. Vi tilbyr deretter ekspertløsninger for sikkerheten til anlegget ditt, og sikrer at du kan opprettholde sikkerhet, økonomi og folkehelse.

Trenger du hjelp med å bygge områdebeskyttelsen din? Registrer deg for en kostnadsfri konsultasjon med en av våre eksperter.

BransjeløsningerVåre kunders historier, siste nyheter og blogger

Alle fortellinger

Team Jumbo-Visma holder fokus på toppidrett med god sikring av stedet

Read more

Heras ønsker innføringen av reviderte standarder for automatiserte porter velkommen

Read more

Eric Fischer fra Heras om CE-merking for porter

Read more

Vern av viktig infrastruktur mot småvilt

Read more

Hvordan sikre at sikkerhetsinstallasjoner er CE-merket riktig

Read more

Heras sikkerhetsmodell

Denne modellen kombinerer de mest effektive beskyttelsestrategiene for å skape en pålitelig og praktisk sikkerhetsløsning for hver områdetype.

Vi bruker denne modellen for å sammen med kunden fastslå nøyaktig hvilke sikkerhetsbehov de har. Basert på disse behovene bruker vi Heras ekspertise for å tilby den beste, mulige løsningen.

Ved hjelp av disse scenariene tildeles modellelementene et sikkerhetsnivå. Det betyr at vi tilbyr en skreddersydd og integrert løsning for alle de spesifikke behovene til kundene våre.

Mer om Heras sikkerhetsmodell.

References

Experts in perimeter protection

Fysisk områdebeskyttelse defineres som system og teknikk utformet for å beskytte mennesker og adkomster innenfor et definert område ved å forhindre at uvedkommende får fysisk tilgang.

Det primære forsvaret er den perifere grensen som vi designet Heras Security Model for. Denne modellen oppfyller fem mål: Å avgrense området for eiendommen, avskrekke, forsinke og oppdage uønsket inntrengning og å forhindre uvedkommende adgang.

I mer enn 70 år har Heras fremgangsrikt oppfylt og overgått kunders sikkerhets- og trygghetsbehov over hele Europa. Det er med denne erfaringen, kombinert med våre ansattes stadige kompetanseutvikling som gjør det mulig for oss å si at vi er «experts in perimeter protection”.

Trenger du hjelp med å bygge din egen områdesbeskyttelse?
Be om en kostnadsfri konsultasjon med en av våre eksperter.