Kritisk infrastruktur & forsyning

For kritiske systemer og funksjoner som holder samfunnet vårt i gang, er det viktig at disse driftes kontinuerlig året rundt. Samfunnskritiske etater og organisasjoner skal garantere vår sikkerhet, økonomi og folkehelse. Hvis disse opplever driftsforstyrrelser kan det få store konsekvenser for samfunnet.
Sikkerheten for kritisk infrastruktur og deres funksjon har kun et mål: Å holde uvedkommende ute og redusere risiko for skade og driftsavbrudd. I prosessen med å vurdere eksisterende sikkerhet tilbyr Heras kompetente medarbeidere med lang erfaring.

Heras tilbyr ulike løsninger for områdesikring og objektsikring. Fra enklere løsninger opp til PAS68 godkjente løsninger som stopper tyngre kjøretøy.

Trenger du bistand for å vurdere eksisterende løsning for områdesikring? Ta kontakt for en uforpliktende befaring med en av våre prosjektledere.

BransjeløsningerVåre kunders historier, siste nyheter og blogger

Alle fortellinger

Heras Grence Atlas gjerde

Read more

Vedlikehold av gjerder og manuelt betjente porter? 6 grunner til å ta det alvorlig

Read more

Heras Grence Atlas på Burger King Solli

Read more

Heras ønsker innføringen av reviderte standarder for automatiserte porter velkommen

Read more

Eric Fischer fra Heras om CE-merking for porter

Read more

Heras sikkerhetsmodell

Denne modellen kombinerer de mest effektive beskyttelsestrategiene for å skape en pålitelig og praktisk sikkerhetsløsning for hver områdetype.

Vi bruker denne modellen for å sammen med kunden fastslå nøyaktig hvilke sikkerhetsbehov de har. Basert på disse behovene bruker vi Heras ekspertise for å tilby den beste, mulige løsningen.

Ved hjelp av disse scenariene tildeles modellelementene et sikkerhetsnivå. Det betyr at vi tilbyr en skreddersydd og integrert løsning for alle de spesifikke behovene til kundene våre.

Mer om Heras sikkerhetsmodell.

References

Experts in perimeter protection

Fysisk områdebeskyttelse defineres som system og teknikk utformet for å beskytte mennesker og adkomster innenfor et definert område ved å forhindre at uvedkommende får fysisk tilgang.

Det primære forsvaret er den perifere grensen som vi designet Heras Security Model for. Denne modellen oppfyller fem mål: Å avgrense området for eiendommen, avskrekke, forsinke og oppdage uønsket inntrengning og å forhindre uvedkommende adgang.

I mer enn 70 år har Heras fremgangsrikt oppfylt og overgått kunders sikkerhets- og trygghetsbehov over hele Europa. Det er med denne erfaringen, kombinert med våre ansattes stadige kompetanseutvikling som gjør det mulig for oss å si at vi er «experts in perimeter protection”.

Trenger du hjelp med å bygge din egen områdesbeskyttelse?
Be om en kostnadsfri konsultasjon med en av våre eksperter.