Offentlige steder & Rekreasjon

Offentlige steder der mange mennesker treffes samtidig har store mengder besøkende og er ofte svært tilgjengelige på forskjellige måter. Mennesker som oppholder seg på disse stedene må kunne føle seg trygge.

Utfordringen er å skape en følelse av sikkerhet og trygghet uten å skape bekymring. Den offentlige funksjonen, tilgjengeligheten, for et offentlig sted eller rekreasjonsområde må opprettholdes.

I samarbeidet for å vurdere situasjonen tilbyr vi pålitelig og engasjert rådgivning. Deretter tilbyr vi forslag til sikkerhetsløsninger for stedet eller anlegget. Vi beskytter diskret og sikkert og sørger for at uønskede holdes borte.

Trenger du hjelp med å bygge områdebeskyttelsen din? Registrer deg for en kostnadsfri konsultasjon med en av våre eksperter.

BransjeløsningerVåre kunders historier, siste nyheter og blogger

Alle fortellinger

Team Jumbo-Visma holder fokus på toppidrett med god sikring av stedet

Read more

Heras ønsker innføringen av reviderte standarder for automatiserte porter velkommen

Read more

Eric Fischer fra Heras om CE-merking for porter

Read more

Vern av viktig infrastruktur mot småvilt

Read more

Hvordan sikre at sikkerhetsinstallasjoner er CE-merket riktig

Read more

Heras sikkerhetsmodell

Denne modellen kombinerer de mest effektive beskyttelsestrategiene for å skape en pålitelig og praktisk sikkerhetsløsning for hver områdetype.

Vi bruker denne modellen for å sammen med kunden fastslå nøyaktig hvilke sikkerhetsbehov de har. Basert på disse behovene bruker vi Heras ekspertise for å tilby den beste, mulige løsningen.

Ved hjelp av disse scenariene tildeles modellelementene et sikkerhetsnivå. Det betyr at vi tilbyr en skreddersydd og integrert løsning for alle de spesifikke behovene til kundene våre.

Mer om Heras sikkerhetsmodell.

References

  • Heras Sweden Customer Case

Experts in perimeter protection

Fysisk områdebeskyttelse defineres som system og teknikk utformet for å beskytte mennesker og adkomster innenfor et definert område ved å forhindre at uvedkommende får fysisk tilgang.

Det primære forsvaret er den perifere grensen som vi designet Heras Security Model for. Denne modellen oppfyller fem mål: Å avgrense området for eiendommen, avskrekke, forsinke og oppdage uønsket inntrengning og å forhindre uvedkommende adgang.

I mer enn 70 år har Heras fremgangsrikt oppfylt og overgått kunders sikkerhets- og trygghetsbehov over hele Europa. Det er med denne erfaringen, kombinert med våre ansattes stadige kompetanseutvikling som gjør det mulig for oss å si at vi er «experts in perimeter protection”.

Behöver du hjälp med att bygga ditt eget områdesskydd?
Be om en kostnadsfri konsultation med en av våra experter.