Tilbehør: TS 83 Dørlukker

Brukerkomfort med enkel tilgang

Dørlukker

TS 83 dørlukker med standard arm kan brukes på nesten alle dørstørrelser og bruksområder. Variable modeller som er egnet for et bredt bruksspekter og som også kan utstyres lukkeforsinkelse og spesiell antikorrosjonsbeskyttelse.

Dørlukker med tenkende åpningsbrems

Enkel å installere og enda enklere å stille inn. Dørlukkeren for nesten alle dørstørrelser og -bruksområder. Årtier med erfaring kom til nytte da dørlukkeren TS 83 ble utviklet, noe som har resultert i høy brukerkomfort og enkel tilgang i kombinasjon med et bredt spekter av funksjoner.

Perfekt løsning for alle krav

Dørlukkeren TS 83 passer til nesten alle dørstørrelser og design og kan til og med leveres med optimalisert korrosjonsbeskyttelse spesielt for ytterdører (AC-versjon).

Andre enestående egenskaper er den enkle installasjonen og den fremragende produktkvaliteten.

  • Justerbar lukkekraft og hastighet
  • Med lukkeforsinkelse som alternativ
  • Tidløst design
  • Rask og enkel installasjon
  • Velprøvd kvalitet

Experts in perimeter protection

Fysisk områdesbeskyttelse defineres som systemer og teknologi utformet for å beskytte mennesker og adkomster innenfor et definert område gjennom å forhindre uvedkommende fysisk adkomst.

Det primära försvaret är den perifera gränsen för vilken vi designade Heras Security Model. Denne modellen oppfyller fem mål: Å avgrense området for eiendommen, avskrekke, forsinke og oppdage uønsket inntrengning og å forhindre uvedkommende adgang.

I mer enn 70 år har Heras fremgangsrikt oppfylt og overgått kunders sikkerhets- og trygghetsbehov over hele Europa. Det er med denne erfaringen, kombinert med personalets stadige kompetanseutvikling som gjør det mulig for oss å si at vi er ”Eksperter på områdebeskyttelse”.

Trenger du råd og hjelp med en løsning for områdebeskyttelsen din?
Be om rådgivning med en av våre eksperter.